Muntii Apuseni

Muntii Apuseni se caracterizeaza printr-o altitudine moderata. Cel mai inalt varf este "Curcubata Mare" cu 1849 m. Muntii sunt foarte potriviti pentru excursii, trasee montane usoare si plimbari. Printre obiectivele turistice preferate de turisti se numara Pestera Ursilor, Cascada Varciorog sau cunoscutele grote carstice. In general, regiunea este un tinut potrivit pentru relaxare, departe de aglomeratia si agitatia vietii de oras. 


Regiunea de schi Arieseni

De la hotelul nostru sunt doar 3 km pana la partiile de schi de la Vartop (Arieseni). In prezent exista doua instalatii de teleschi si trei partii. Datorita zapezii abundente si a numarului mare de schiori este planificata extinderea partiilor de schii. Se ofera si posibilitatea de a inchiria schiuri, echipament de schii si sanii.


Ghetarul Scarisoara

La 15 km de hotel se afla Ghetarul Scarisoara, un spectacol al naturii unic.  Este vorba de un ghetar intr-o pestera, care poate fi vizitat vara de turisti.


Pestera Ursilor

Pestera Ursilor este cea mai cunoscuta pestera in Romania, deschisa din primavara pana in toamna. De la hotel se ajunge cu masina in 1,5 ore.


Cascada Varciorog

Aflata la o altitudine de 1090 m, cu o inaltime de ca. 15 m Cascada Varciorog este una din cele mai inalte din regiune. Se ajunge de la hotel intr-o plimbare de aprox. 2 ore. De la DN75 se urmareste marcajul "punct galben".


Cheile Galbenei

Cheile Galbenei ofera turistilor o aventura in lumea miraculoasa a apelor, a prapastiilor cu cascade mai mari si mai mici. Apa dispare si apare in alt loc.